1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

U nás máte vždy něco navíc!

Pro Vas máme připravený
SLEVOVÝ KUPON
na Váš nákup pojezdových koleček.
= Získat kupón a výhodně nakoupit =

Kategorie obchodů

U nás rychlá a levná doprava

Jsme partnery a zařazeny do sítě
logo zasilkovny
Výdejní i podací místo
Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle

Facebook

NOVĚ: Osobní odběr v Praze

Vzorkovna a prodejna +výdejní místo internetových objednávek. Prodejna: Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle. (Mapy.cz / Google Mapy)
Vaše zboží připravené k odběru do 15 min. od objednávky
Dbáme na to, aby se k Vám dostalo zboží v perfektní kvalitě a nepoškozené a proto každou objednávku pečlivě balíme!

Vyhledávání


Kategorie

Vaše recenze

Děkujeme za Vaší recenzi na náš e-shop

Rychlé vyřízení mé objednávky. Jediný eshop, kde se dají sehnat kolečka k našemu sprchovému koutu. Moc děkuji.-)
 
Datum: 04 March 2014
Přidal: Anna Fenclová
Kolečka jsou dobře funkční. Nákup byl bez problémů, rychlé jednání. Naše spokojenost.
 
Datum: 21 February 2014
Přidal: Dada
Kupoval jsem kolecka nahr. ke sprch koutum. Nikde k sehnani,pouze zde v obchode.Rychle jednani. diky
 
Datum: 18 February 2014
Přidal: Ales
Jedine minus je nemoznost platby kartou při osobním odběru, jinak spokojenost!
 
Datum: 07 February 2014
Přidal: EM
Praha
Maximalní spokojenost, výborná komunikace. Flexibilní řešení problému.
 
Datum: 31 January 2014
Přidal: Kateřina Moučková
Plzeň
Ryhlost,kvalita,profesionalita.Takových e-shopů je opravdu málo.
 
Datum: 31 January 2014
Přidal: Pepino
Hostouň
jedno kolečko v obálce a cena poštovného a balného 139kč, tak to se mi vůbec nelíbí!
 
Datum: 20 January 2014
Přidal: musil
jsem velice spokojen s Vaší rychlostí vyřízení moji objednávky a moho všem vaše služby vřele doporučit.
 
Datum: 17 January 2014
Přidal: M.KALINA
brno
jeste poznamka k excelentnimu vyrizeni - v utery odesla mezibankovni platba, kolecka dosla druhy den! (specialni pochvala jak zdejsimu obchodu, tak i poste:))
 
Datum: 17 January 2014
Přidal: Pavel
Pridavam se k Alesovi z Rajhradu - v e-shopu jsem kolecka vybral podle kotovaneho nakresu, jsou to ona!! Asi jediny obchod, kde se daji koupit (v kamennych obchodech se sanitou i u instateru jsem byl zcela bez sance), moc dekuju.
 
Datum: 17 January 2014
Přidal: Pavel
Teplice nad Metuji


Napsat recenzi
* položky jsou povinné.
Vaše jméno:*
Vaš Email:*
Město:
Vložit obrázek:
Obrázky by neměly být větší než 500x500 px a 250 kb
Bezpečnostní kód:
Zadejte zde kód:*
Recenze:*